Muse lansează single-ul “Dead Inside”, extras de pe viitorul album “Drones”

Apropo.ro / 24.03.2015, 20:00
Muse lansează single-ul “Dead Inside”, extras de pe viitorul album “Drones”
Muse a anunţat lansarea primului single oficial, “Dead Inside”, extras de pe cel mai recent album “Drones”.

Vocalistul Matt Bellamy a declarat: “Aici începe povestea albumului, unde protagonistul îşi pierde speranţa şi devine Dead Inside, deci vulnerabil în faţa forţelor întunecate prezentate în care se răspândesc şi asupra următoarelor piese, înainte ca aceste forţe să fie depăşite mai târziu în povestea albumului.”

Albumul “Drones” va fi lansat oficial pe data de 8 iunie prin Warner Bros. Records. Acesta este produs de Muse în colaborare cu Robert John “Mutt” Lange şi conţine 12 piese. Cei care comanda albumul încă de acum prin mediile digitale sau de pe site-ul trupei (muse.mu), vor putea descărca instant single-ul “Dead Inside”. Piesa va fi disponibilă pentru download şi streaming după debutul sau la posturile de radio. De asemenea, este acompaniata şi de un lyric video ce poate fi urmărit pe YouTube, mai jos.

Foto: Warner Music Group

Precedentă piesa lansată pe YouTube a fost “Psycho” care a adunat în doar 12 zile peste 6 milioane de vizualizări.    

Muse se pregăteşte să încheie un turneu de 6 concerte în Regatul Unit, alegând să cânte în faţa unor mulţumi mai restrânse decât de obicei, ce a determinat vânzarea totală a biletelor în doar câteva minute. Totodată, în cadrul acestor concerte, trupa a interpretat şi piese de pe noul album: “Reapers” şi “Psycho”.

Foto:Foto: Warner Music Group Warner Music Group
Foto: Warner Music Group

Muse înseamnă Matt Bellamy, Dominic Howard şi Chris Wolstenhilme. De la debutul lor în 1994, au lansat 6 albume de studio care s-au vândut în peste 17 milioane de copii. Cel mai recent album lansat, “The 2nd Law” , s-a clasat pe poziţii fruntaşe în topuri în mai puţin de o săptămână de la lansare, în numai puţin de 21 de ţări.  

 
    


Trackilist “Drones”

1. Dead Inside

2. [Drill Sergeant]

3. Psycho

4. Mercy

5. Reapers

6. The Handler

7. [JFK]

8. Defector

9. Revolt

10. Aftermath

11. The Globalist

12. Drones