Must HaveÂ… imaginea din oglinda

Apropo.ro / 07.02.2006, 12:51
Must HaveÂ… imaginea din oglinda
Se pare ca anul acesta este in mare voga imaginea din oglinda. Asta nu inseamna ca trebuie sa-ti procuri o oglinda (obligatoriu "de firma") si sa iesi cu ea pe strada. Conteaza foarte mult ceea ce vezi in bucata de geam din fata ta. Nu pledez pentru narcisim, dar cred ca fiecare dintre noi ar

Se pare ca anul acesta este in mare voga imaginea din oglinda. Asta nu inseamna ca trebuie sa-ti procuri o oglinda (obligatoriu „de firma”) si sa iesi cu ea pe strada.

Conteaza foarte mult ceea ce vezi in bucata de geam din fata ta. Nu pledez pentru narcisim, dar cred ca fiecare dintre noi ar trebui sa-si faca timp sa se priveasca in oglida cel putin de doua ori.

Mai toata lumea pune mare pret pe imagine. E adevarat, uneori costa s-o intretii. Majoritatea persoanelor publice de pe la noi apeleaza la fashion adviseri, make-up artisti si hair stylisti. Pentru multi este doar o fitza. Daca toata lumea „buna” are personal trainer, de ce sa n-am si euÂ… ca doar fac parte din ea? Si uite asa, principiul „must have” a inceput sa ne controleze viata.

Imaginea conteaza. Nu zic NU! Dar nu suntem de ajuns noi insine ca s-o mentinem curata? Si ca sa iti placa intr-adevar ceea ce vezi in oglinda incepe cu atitudinea!

Urmeaza un tratament cosmetic acasa. Daca n-ai scrub, fa-ti un peeling cu lavazza pe tot corpul – ca deh! doar faci parte din lumea buna – iar daca ti s-a treminat crema hidratanta poti folosi cu incredere uleiul de masline.

Se spune ca mainile sunt ca o carte de vizita. Deci: acorda-le o atentie deosebita si nu uita sa ai cele mai ingrijite unghii (de data asta marimea nu mai conteaza). Un par ingrijit, un machiaj adecvat si parfumul preferat, cel care te reprezinta de fapt.

Este foarte important sa nu te lasi luata de curent. Alege ceea ce te reprezinta si adapteaza la trend-ul actual. Altfel, poti cu usurinta sa cazi in ridicol. In aceeasi masura cei mai cool jeansi pot arata jalnic pe tine iar cel mai simplu costum te poate face sa arati traznet.

Urmareste tendintele! Este important. Dar nu uita sa fii TU!

Raluca Iorga