Mustața este în trend! Recunoaște actorul!

Apropo.ro / 24.05.2013, 10:30
Este unul dintre cei mai râvniți burlaci, femeile îl adoră dar nu stau prea mult prin preajma sa. Acum și-a lăsat o mustață de zile mari...

George Clooney, 52 de ani, este aproape de nerecunoscut cu noua formă de barbă pe care o afișează, cerință în noul proiect cinematografic „The Monuments Men”, la care este regizor, scenarist, producător dar și în care joacă. Pentru acest film a colaborat cu mai vechiul său partener, Grant Heslov.

cloo

Filmul se bazează pe volumul „The Monuments Men: Allied Heroes, Nazi Thieves and the Greatest Treasure Hunt in History” („The Monuments Men: eroii Aliaților, hoți naziști și cea mai mare vânătoare de comori din istorie”), scrisă de Robert M. Edsel.

Din distribuție mai fac parte actorii John Goodman, Billy Murray, Hugh Bonneville, Cate Blanchett și Matt Damon. Filmul urmează a fi lansat peste Ocean la sfârșitului anului.

cloo

Noul look pare că îl prinde de minune pe Clooney, îi mai conferă ceva seriozitate… în fața doamnelor, care nu mai contenesc cu aprecierile fine la adresa sa.

Pelicula lui George Clooney se află deja pe lista filmelor cu cele mai mari șanse de a câștiga Oscarul în 2014.