Mutu a calificat-o pe Fiorentina de unul singur (VIDEO)

Apropo.ro / 11.04.2008, 10:48
Mutu a calificat-o pe Fiorentina de unul singur (VIDEO)
Adrian Mutu a marcat doua goluri pentru Fiorentina in meciul din deplasare cu PSV Eidnhoven, scor 2-0.

Adrian Mutu a marcat doua goluri pentru Fiorentina in meciul din deplasare cu PSV Eidnhoven, scor 2-0, rezultat in urma caruia formatia italiana s-a calificat in semifinalele Cupei UEFA.

Mutu a marcat in minutul 38, din lovitura libera de la aproximativ 30 de metri, iar apoi a inscris din nou in minutul 53.

Atacantul roman, care a fost titular, a primit un cartonas galben in minutul 19 si a fost inlocuit in minutul 86.

In tur, cele doua echipe au terminat la egalitate, scor 1-1 si atunci golul Fiorentinei fiind marcat de Mutu.

Intr-un alt meci disputat aseara, echipa lui Cosmin Contra, Getafe, a pierdut dramatic calificarea in semifinalele Cupei UEFA, dupa ce a terminat la egalitate, scor 3-3, in fata echipei germane Bayern Munchen.

Jucatorul roman a reusit din nou sa marcheze impotriva nemtilor, dar golul sau nu a contat in economia calificarii, declarand la finalul jocului ca fotbalul nu e corect uneori, dar ca de asta e atat de frumos.

"Am avut multe astfel de infrangeri, asa ca sper ca miercuri sa castigam in cupa finala cu Valencia . Nu doar pentru mine, o merita toata echipa, am muncit mult si sunt mandru de tot ce am facut. Am jucat cu multe echipe, dar pentru cum au jucat ei aseara imi scot palaria. Ne vom simti prost doua zile insa avem meci duminica iar miercuri o finala si trebuie sa ridicam capul", a spus Contra dupa meci.