Mutu a fost razbunat de Zenit Sankt Petersburg (VIDEO)

Apropo.ro / 15.05.2008, 09:47
Mutu a fost razbunat de Zenit Sankt Petersburg (VIDEO)
Formatia Zenit Sankt Petersburg a reusit castigarea Cupei UEFA, dupa ce a invins, cu scorul de 2-0, echipa scotiana Glasgow Rangers.

Formatia Zenit Sankt Petersburg a reusit castigarea Cupei UEFA, dupa ce a invins, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa scotiana Glasgow Rangers, in finala disputata pe arena City of Manchester.

In minutul 72, Denisov a deschis scorul pentru rusi, dupa ce a primit o pasa excelenta pe culoar, in mijlocul careului, a preluat si l-a executat fara probleme pe Alexander.

In minutul 90+3, Zyrianov inscrie pentru 2-0, dupa o centrare de pe partea stanga, in marginea careului de sase metri a lui Fatih Tekke, iar jucatorul rus a imarcat din doi metri in poarta goala.

Zenit a devenit a doua echipa din Rusia care cucereste Cupa UEFA, dupa succesul celor de la TSKA Moscova in editia 2004-2005 in finala disputata in Portugalia cu Sporting Lisabona, scor 3-1.

Prin aceasta victorie, echipa condusa de tehnicianul olandez Dick Advocaat, a razbunat infrangerea suferita de echipa lui Adrian Mutu, Fiorentina, iin semifinalele competitiei, in fata celor de la Glasgow Rangers, care s-au impus dupa loviturile de departajare.