Mutu a lipsit de la antrenamente

Apropo.ro / 14.10.2004, 09:15
Mutu a lipsit de la antrenamente
Atacantul Adrian Mutu nu s-a prezentat la antrenamentul de marți al echipei Chelsea și nu a contactat nici un oficial al gruparii engleze în legatura cu absența sa, informeaza publicația "Evening Standard". Potrivit sursei citate, Mutu s-a certat foarte tare, luni, cu

Atacantul Adrian Mutu nu s-a prezentat la antrenamentul de marți al echipei Chelsea și nu a contactat nici un oficial al gruparii engleze în legatura cu absența sa, informeaza publicația „Evening Standard”.

Potrivit sursei citate, Mutu s-a certat foarte tare, luni, cu antrenorul Jose Mourinho, iar de atunci nu a mai fost vazut. „Deși Mutu a promis ca își va cere scuze pentru atacurile verbale la adresa antrenorului, el nu a reușit decît sa aiba din nou probleme, dupa ce nu s-a prezentat la antrenamentul de marți. Mutu nu a contactat nici un oficial de la Chelsea pentru a explica motivele absenței sale”, noteaza „Evening Standard”.

Publicația engleza subliniaza ca absența lui Mutu este picatura care a umplut paharul. „Tehnicianul portughez este un antrenor care dorește disciplina, el nu are timp sa lupte cu indivizi încapațînați precum Mutu”, scrie sursa citata.

Cotidianul „Evening Standard” noteaza ca acest conflict dintre Mutu și Mourinho a intervenit într-un moment în care jucatorul român era unul dintre puținii atacanți de la Chelsea neaccidentați. „În alte circumstanțe, Mutu ar fi avut o șansa mare sa înceapa în primul 11 în meciul de duminica, susținut în compania echipei Manchester City, însa acum este puțin probabil ca acest lucru sa se întîmple”, se arata în „Evening Standard”.

Victor Becali: Mutu ar vrea sa plece de la Chelsea

Impresarul Victor Becali a declarat, miercuri, ca atacantul echipei Chelsea, Adrian Mutu, ar vrea sa plece de la gruparea londoneza.

„Probabil ca nu se va putea un transfer imediat, pentru ca Mutu mai are trei ani și jumatate de contract cu Chelsea. Cu Mourinho am discutat saptamîna trecuta și era foarte suparat pentru faptul ca Mutu l-a facut mincinos, ceea ce nu este adevarat. Mutu ar vrea sa plece, dar deocamdata nu se poate. Vom vedea în iarna ce se va întîmpla”, a spus Becali.

Impresarul a precizat ca fotbalistul român a fost amendat deoarece s-a prezentat la naționala României pentru meciul cu Cehia fara acordul lui Mourinho și va trebui sa suporte consecințele. „Mutu trebuia sa lase clubul sa rezolve situația creata cu FRF. El a venit la naționala și acum va trebui sa suporte consecințele. A fost amendat și probabil ca nu va fi folosit în urmatoarele meciuri, depinde de hotarîrea pe care o va lua Mourinho”, a adaugat Becali. 

Victor Becali a afirmat ca nu este de acord cu ceea ce au facut Ianis Zicu și Lucian Goian, excluși din echipele naționale de seniori și de tineret ale României pe perioada preliminariilor și a turneelor finale ale CM 2006, respectiv CE 2006, pentru atitudine sfidatoare. „Singurul rol al lor este sa joace. Cu asemenea atitudine nu se poate. Cu o așa atitudine nu vor face fața nici în Italia”, a menționat Becali. 

Referitor la informația aparuta în presa italiana, potrivit careia clubul Lazio Roma este interesat de jucatorii steliști Mirel Radoi, Daniel Oprița și Mihai Neșu, Becali a spus: „Lazio întîi trebuie sa aiba bani”.

Mediafax