Mutu catre Gigi Becali: O sa te „ard” cel putin o data

Apropo.ro / 29.09.2008, 12:23
Mutu catre Gigi Becali: O sa te
Internationalul roman il ameninta pe Gigi Becali inainte de confruntarea directa dintre Fiorentina si Steaua.

Internationalul roman il ameninta pe Gigi Becali inainte de confruntarea directa dintre Fiorentina si Steaua si spune ca isi va lua revansa in fata finantatorului Stelei, dupa atacurile lansate de acesta in ultima vreme.

Mutu a mai precizat ca nu are nevoie de o motivatie speciala in partida cu ros-albastri si promite ca va marca cel putin un gol in plasa portii lui Zapata.

"Daca am asteptat ceva cu nerabdare in ultima vreme, asta a fost meciul cu Steaua. Vreau si o sa-l ‘ard’ pe Gigi Becali. Vreau sa dau macar un gol echipei lui Marius Lacatus. Si Fiorentina sa fie cea care invinge clar. Nu-mi trebuie nici o motivatie speciala contra conationalilor mei. Avem in fata o echipa puternica, solida, bine articulata. Dar am de luat o revansa fata de Gigi si acum e cel mai nimerit prilej. O sa bag cel putin o data mingea in plasa!", a spus Adrian Mutu in Libertatea.

Partida dintre Fiorentina Steaua, din grupa F a Ligii Campionilor, se va disputa marti, de la ora 21:45 si va fi transmisa in direct de ProTV.

Imagine: Mediafax Foto