Mutu, cetatean de onoare al orasului Pitesti

Apropo.ro / 25.03.2004, 10:24
Mutu, cetatean de onoare al orasului Pitesti
Jucatorul echipei Chelsea Londra, Adrian Mutu, fost component al formației FC Argeș, va primi titlul de cetațean de onoare al orașului Pitești. Primarul orașului Pitești, Tudor Pendiuc, a declarat, miercuri, ca hotarîrea aparține Consiliului Local

Jucatorul echipei Chelsea Londra, Adrian Mutu, fost component al formației FC Argeș, va primi titlul de cetațean de onoare al orașului Pitești.

Primarul orașului Pitești, Tudor Pendiuc, a declarat, miercuri, ca hotarîrea aparține Consiliului Local și ca va fi aprobata în cadrul urmatoarei ședințe, care va avea loc pe 31 martie. „Mutu reprezinta cu succes Piteștiul în fotbalul internațional. Sîntem mîndri ca Piteștiul, dupa Dobrin, a mai dat un jucator de mare valoare”, a afirmat Pendiuc.

În cadrul aceleiași ședințe a Consiliului Local Pitești vor mai primi titlul de cetațean de onoare al orașului fostul fotbalist Ion Barbu și antrenorul de natație Petre Deac.

Printre cei care dețin aceasta calitate în Pitești se numara și fostul fotbalist Nicolae Dobrin (primul sportiv desemnat de-a lungul istoriei) și Constantin Stroe, fost președinte la FC Argeș.

Mediafax