Mutu entuziasmeaza la Fiorentina

Apropo.ro / 31.07.2006, 10:03
Mutu entuziasmeaza la Fiorentina
Cotidianul Gazzetta dello Sport scrie, duminica, pe prima pagina, ca românul Adrian Mutu i-a entuziasmat pe suporterii formației Fiorentina, într-un meci amical cu Aris Salonic, scor 2-0, în care a înscris ambele goluri ale echipei la care joaca și Bogdan Lobonț. "Mutu a

Cotidianul Gazzetta dello Sport scrie, duminica, pe prima pagina, ca românul Adrian Mutu i-a entuziasmat pe suporterii formației Fiorentina, într-un meci amical cu Aris Salonic, scor 2-0, în care a înscris ambele goluri ale echipei la care joaca și Bogdan Lobonț.

„Mutu a marcat în minutul 28 și apoi a recidivat în minutul 62, iar atunci când a fost schimbat, suporterii l-au aplaudat”, scrie Gazzetta dello Sport, care noteaza ca cei peste 20.000 de suporteri prezenți la meci l-au mai aplaudat pe antrenorul Cesare Prandelli, însa au fost indiferenți fața de atacantul Luca Toni și i-au huiduit pe patroni, frații Andrea și Diego della Valle.

„Entuziasmul publicului i-a emoționat pe jucatori, care au înțeles ca în marea încercare de a recupera punctele în sezonul viitor pot conta pe sprijinul suporterilor lor”, se arata în articolul din Gazzetta dello Sport, facând referire la faptul ca Fiorentina va începe sezonul 2006/2007 cu o penalizare de 17 puncte, în urma unei decizii a Comisiei Federale de Apel, în scandalul privind meciurile trucate din fotbalul italian.

Bratu a fost împrumutat la Valenciennes

Atacantul Florin Bratu a fost împrumutat de la gruparea FC Nantes la formația Valenciennes, nou promovata în prima liga franceza, informeaza site-ul oficial al clubului la care este legitimat și Claudiu Keșeru.

Potrivit sursei citate, atacantul român urmeaza sa semneze, saptamâna viitoare, un acord pentru un sezon cu formația pregatita de Antoine Kombouare.

În sezonul trecut, Florin Bratu a fost împrumutat la Dinamo București.

Pe de alta parte, FC Nantes a jucat, sâmbata, un meci amical cu Le Mans, pierdut cu scorul de 0-1, partida în care Claudiu Keseru a intrat pe teren în minutul 65.

Niculae titular la Auxerre în amicalul cu Cardiff

Atacantul Daniel Niculae a fost titular în meciul pe care echipa sa, Auxerre, l-a terminat la egalitate, scor 1-1, în compania formației galeze Cardiff, informeaza presa franceza.

Daniel Niculae a contribuit la golul egalizator al francezilor, el fiind faultat în suprafața de pedeapsa, în minutul 48. Penaltiul a fost transformat de coechipierul sau Pieroni. Pentru Cardiff a marcat Chopra, în minutul 36.

Fostul atacant rapidist a evoluat pâna în minutul 70, când a fost înlocuit cu Traore.

Într-un alt meci amical, disputat în Turcia, Giani Kirița a evoluat 50 de minute la Gaziantepspor împotriva formației siriene Ittihad. Gaziantepspor a învins, cu scorul de 2-0, în aceasta partida, ocazionata de prezentarea lotului pentru sezonul 2006/2007. Kirița a fost notat cu trei stele de ajansspor.com pentru evoluția sa.

Mediafax