Mutu este apt de joc! (Prosport)

Apropo.ro / 31.01.2009, 10:14
Mutu este apt de joc! (Prosport)
Singura dilema a tehnicianului Prandelli este daca va incepe partida cu Mutu printre titulari, scrie Prosport.

Atacantul „viola” s-a accidentat pe 11 ianuarie, contra lui Lecce, cand a suferit o luxatie la cotul stang. „Mutu se antreneaza in conditii normale, iar optimismul creste”, au notat italienii de la Gazzetta dello Sport. „Cu Bologna il vom vedea pe teren in proportie de 70 la suta”, au continuat jurnalistii din Peninsula, gandindu-se la instinctul de conservare al lui Mutu, care nu vrea sa riste o eventuala recidiva. „Trebuie luata in calcul si varianta cu Adrian pe banca de rezerve”, au completat cei de la Gazzetta dello Sport.

N-ar vrea sa-l lase la nationala

Situatia fragila a lui Mutu i-ar putea determina pe italieni sa solicite menajarea atacantului roman in amicalul cu Croatia, ultima repetitie a nationalei inaintea meciului cu Serbia din martie. In acest sens, o decizie va fi luata de oficialii Fiorentinei abia saptamana viitoare, in functie de felul cum va reactiona cotul lui Mutu in conditiile unui meci oficial.

"Situatia lui Mutu va fi analizata de stafful medical. In locul sau il avem pe Jovetic, care a demonstrat calitate si personalitate" – Alberto Gilardino, atacant Fiorentina.

Mai multe detalii despre revenirea lui Mutu pe teren, pe Prosport.ro.

Sursa foto: MediafaxFoto