Mutu este optimist in privinta calificarii

Apropo.ro / 25.04.2008, 10:10
Mutu este optimist in privinta calificarii
Echipa lui Adrian Mutu, Fiorentina, a terminat la egalitate, in deplasare, scor 0-0, cu formatia scotiana Glasgow Rangers.

Echipa lui Adrian Mutu, Fiorentina, a terminat la egalitate, in deplasare, scor 0-0, cu formatia scotiana Glasgow Rangers, in prima mansa a semifinalelor Cupei UEFA.

Atacantul roman, care a fost integralist, a declarat ca echipa viola are 50 la suta sanse de calificare in finala Cupei UEFA, dar atrage atentia ca formatia scotiana joaca bine in meciurile din deplasare.

"A fost un meci foarte greu, s-au aparat foarte bine. Trebuie sa fim atenti pentru ca Glasgow nu joaca rau in deplasare. Am suferit din cauza terenului de joc, care nu se prezenta in conditii foarte bune. Nu am avut multe ocazii, am jucat mai mult la mijloc si ajutandu-mi colegii din aparare. Cred ca Fiorentina are 50 la suta sanse sa ajunga in finala", a declarat Mutu.

In cea de-a doua semifinala, Bayern Munchen a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul de pe teren propriu ipotriva rusilor de la Zenit Sankt Petersburg.

Golurile au fost marcate de Ribery si Lucio, ambii fiind jucatoriu lui Bayern Munchen, numai ca ultimul a inscris in proprie poarta.