„Mutu este singurul jucator de neinlocuit de la Fiorentina”

Apropo.ro / 15.01.2008, 10:04
Presa italiana il lauda pe Adrian Mutu, site-ul violanews.com subliniind ca romanul este singurul fotbalist de neinlocuit de la Fiorentina

Presa italiana il lauda pe atacantul Adrian Mutu, autor a doua goluri in meciul cu Parma, site-ul violanews.com subliniind ca romanul este singurul fotbalist de neinlocuit de la Fiorentina.

Violanews.com i-a acordat lui Mutu nota 7,5. „Este omul in plus al Fiorentinei, singurul cu adevarat de neinlocuit. Alearga 90 de minute fara incetare, luptand pentru fiecare balon si inventand aproape mereu ceva periculos. Toate acestea i-au adus alte doua goluri. Este omul fundamental”, a subliniat sursa citata.

Site-ul Fiorentinanews.it i-a acordat jucatorului roman nota 7,5. „Este jucatorul clasic care te duce de la agonie la extaz de mai multe ori in timpul aceluiasi meci. Doua goluri, la fel ca si cu Cagliari, multe faze frumoase, dar si multe mingi pierdute din prea mult egoism. La bine si la rau el este mereu «fenomenul»”, a notat sursa citata.

Agentia Datasport l-a notat pe Mutu cu 8. „Joc bun, o dubla si trei puncte luate Parmei”, a scris Datasport.

„Geniu si dezordonat, s-a luat de fostul sau public si a marcat doua goluri, cele trei puncte sunt ale lui si ale lui Vieri”, a subliniat calciotoscano.it, care l-a notat cu 7 pe Mutu.

Fiorentina.it, care i-a dat 7,5 lui Mutu, a scris: „O dubla, joc bun, cateva momente de egoism, cateva pase geniale. Este mereu el, un mare campion”.

Firenzeviola.it l-a notat cu 7,5 pe Mutu, subliniind ca jucatorul roman trebuie tinut la Fiorentina pe viata.