Mutu il apara pe Ranieri

Apropo.ro / 15.03.2004, 09:59
Mutu il apara pe Ranieri
Atacantul Adrian Mutu a spus despre Claudio Ranieri ca este antrenorul perfect pentru echipa Chelsea și și-a exprimat speranța ca nu vor mai exista presiuni asupra tehnicianului. "Cred ca este managerul perfect pentru aceasta echipa și sper sa ramîna aici. Ne-am

Atacantul Adrian Mutu a spus despre Claudio Ranieri ca este antrenorul perfect pentru echipa Chelsea și și-a exprimat speranța ca nu vor mai exista presiuni asupra tehnicianului.

„Cred ca este managerul perfect pentru aceasta echipa și sper sa ramîna aici. Ne-am calificat în sferturile de finala ale Ligii Campionilor, iar lumea ar trebui sa nu mai spuna anumite lucruri. Jucatorii îl îndragesc și știu ca împreuna vom face treaba buna. Am spus mereu ca în acest sezon trebuie sa ne obișnuim unii cu alții, iar apoi vom fi pregatiți sa învingem”, a spus Mutu.

Cotidianul „The Sun” informase, saptamîna trecuta, ca patronul clubului Chelsea, Roman Abramovici, s-ar putea confrunta cu o revolta a jucatorilor, în cazul în care nu va pune capat zvonurilor privind înlocuirea lui Ranieri cu selecționerul Angliei, Sven Goran Eriksson.

Mediafax