Mutu: Lasati-ma in pace, imi iubesc sotia

Apropo.ro / 07.01.2008, 10:04
Mutu: Lasati-ma in pace, imi iubesc sotia
Adrian Mutu s-a aratat iritat de informatiile privind un presupus flirt cu actrita italiana Martina Stella intr-o discoteca din Florenta

Adrian Mutu s-a aratat iritat de informatiile privind un presupus flirt cu actrita italiana Martina Stella intr-o discoteca din Florenta si a subliniat ca acestea sunt "pura fantezie".

"Imi iubesc sotia, care este pe cale sa-mi daruiasca un al treilea fiu, si imi ador familia. In acest moment deosebit de fericit din viata mea nu am gargauni in cap, ceea ce se vorbeste despre mine este pura fantezie. Nu se pot scrie asemenea lucruri despre un barbat casatorit si care are trei copii", a declarat Mutu.

In urma cu cateva zile, Vanity Fair a anuntat ca Mutu a fost surprins in timp ce flirta cu actrita Martina Stella intr-o discoteca din Florenta, informatia fiind preluata de mai multe publicatii din Italia. Potrivit informatiilor aparute, cei doi au putut fi zariti in ipostaze intime intr-un separeu de la discoteca Yab, la 20 decembrie, dupa meciul din Cupa UEFA dintre Fiorentina si Mlada Boleslav.

Apoi, Novella 2000 a dat publicitatii si fotografii cu cei doi, care erau asezati la o masa si discutau. Adrian Mutu si Martina Stella s-au cunoscut in urma cu cinci ani, cand internationalul roman juca la Juventus Torino, iar actrita era logodita cu Lapo Elkan, nepotul lui Gianni Agnelli.

Mutu a fost casatorit cu Alexandra Dinu, cu care are un baiat, Mario. In prezent, atacantul roman este insurat cu Consuelo, cu care are o fetita, Adriana. Adrian si Consuelo Mutu asteapta un al doilea copil, care ar urma sa fie tot fetita si sa se nasca peste trei luni.