Mutu nu vrea sa plece de la Fiorentina

Apropo.ro / 19.12.2007, 12:33
Mutu nu vrea sa plece de la Fiorentina
Adrian Mutu spera sa ramana cat mai mult timp la echipa AC Fiorentina, deoarece se simte fericit si este inconjurat cu multa afectiune

Atacantul Adrian Mutu a declarat, marti, ca spera sa ramana cat mai mult timp la echipa AC Fiorentina, deoarece se simte fericit si este inconjurat cu multa afectiune.

"Sper sa raman cat mai mult timp la Fiorentina. Aici ma simt fericit si sunt inconjurat cu multa afectiune. Dupa miracolul din sezonul trecut, acum sper sa continuam drumul bun. Primul gand merge spre Cupa UEFA si sper sa trecem de grupe. In campionat, rezultatele nu au fost cele scontate in ultimul timp, dar avem forta sa mergem mai departe", a spus Mutu.

Internationalul roman a afirmat ca se vede golgheterul Fiorentinei. "Daca ma vad golghetrul Fiorentinei? De ce nu? Sunt fericit pentru ca sezonul trecut am marcat la fel de mult ca si Luca Toni, un atacant de mare clasa. Acum sper sa inscriu la fel de mult, deoarece golurile mele ajuta echipa", a precizat Mutu.

Adrian Mutu a vorbit si despre grupa de la turneul final al Campionatului European din 2008, in care Romania va intalni selectionatele Frantei, Italiei si Olandei. "Suntem intr-o grupa de fier si riscam sa primim lovituri din toate partile. Va trebui sa practicam cel mai bun fotbal pentru a putea sa trecem de grupe. Am discutat si cu Frey (n.r. – portarul francez al Fiorentinei, Sebastien Frey) si am cazut de acord ca primul meci, in care vom fi adversari directi, va avea o importanta capitala", a incheiat Mutu.