Mutu: Plecam cu sansa a patra

Apropo.ro / 03.12.2007, 17:25
Mutu: Plecam cu sansa a patra
Adrian Mutu a declarat ca Romania are sansa a patra in grupa C la Campionatul European din 2008
Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a declarat ca Romania are sansa a patra in grupa C la Campionatul European din 2008, in care va avea ca adversare reprezentativele Olandei, Italiei si Frantei, informeaza cotidianul La Repubblica, in editia online.
"Plecam cu sansa a patra si o vom juca. Mai rau nu se putea. Va fi o grupa grea pentru toate cele patru echipe, o grupa de foc", a spus Mutu, pentru televiziunea Sky, dupa meciul Fiorentina – Inter Milano, scor 0-2, din etapa a XIV-a a campionatului Italiei.

Mutu a mentionat ca daca va reusi sa se califice in sferturi din grupa C, Romania va castiga Euro-2008. "Vom avea nevoie de un mic miracol. Pe Olanda am invins-o deja (n.r. – in preliminarii) si cine stie? Speram sa avem mai multe sanse, dar nu suntem invinsi dinainte. Vom juca fara presiune. Daca vom trece de aceasta grupa, vom castiga Campionatul European", a comentat Mutu.

Si capitanul reprezentativei Romaniei, Cristian Chivu, legitimat la Internazionale Milano, a vorbit despre tragerea la sorti. "Am reusit sa ne calificam la Campionatul European. Am cazut intr-o grupa foarte grea, ne vom juca sansele pe care le avem. In fotbal nu se stie niciodata, se poate intampla orice. Sper ca voi avea ocazia sa acumulez mai multa experienta si am o evolutie buna la Euro-2008", a punctat Chivu.

Â