Mutu ramîne la Chelsea

Apropo.ro / 01.09.2004, 09:42
Mutu ramîne la Chelsea
Atacantul Adrian Mutu a declarat, marți, ca nu a dorit niciodata sa se transfere la gruparea italiana Fiorentina, deși este nemulțumit de faptul ca nu este folosit la actuala sa echipa, Chelsea Londra. "Am vorbit cu Ioan Becali și mi-a spus ca cel puțin anul

Atacantul Adrian Mutu a declarat, marți, ca nu a dorit niciodata sa se transfere la gruparea italiana Fiorentina, deși este nemulțumit de faptul ca nu este folosit la actuala sa echipa, Chelsea Londra.

„Am vorbit cu Ioan Becali și mi-a spus ca cel puțin anul acesta nu se va face nimic. Nu mi-am dorit niciodata un transfer la Fiorentina, dar nici la Chelsea nu-mi este bine, pentru ca stau pe banca de rezerva. Voi lupta în continuare. Nu vreau sa-mi pun problema sa joc în alt campionat decît cel englez, dar nu cred ca performanța depinde de țara sau de oraș”, a spus Mutu.

Atacantul formației londoneze a adaugat ca la Chelsea concurența în atac este acerba, dar ca spera sa evolueze cît mai mult pentru echipa londoneza. „Ma înțeleg bine cu coechipierii, dar deocamdata am jucat doar 20 de minute. Sper sa ne cunoaștem mai bine și pe teren. Sper sa ne revenim și sa ducem echipa Chelsea acolo unde îi este locul sau unde ar vrea Abramovici (n.r – patronul rus Roman Abramovici) sa fie”, a menționat Mutu.

Presa italiana a anunțat, marți, ca Fiorentina a încercat în ultima zi a perioadei de transferari sa-l achiziționeze pe Adrian Mutu, însa cele doua parți nu au ajuns la un acord. Pentru transferul lui Mutu, Chelsea a cerut zece milioane de euro, în timp ce italienii au venit cu o contraoferta de opt milioane de euro plus coproprietatea jucatorului, varianta refuzata de Chelsea.

Potrivit presei engleze, agentul lui Mutu în Italia, Andrea Pretti, a declarat ca atacantul român va ramîne la Chelsea pentru înca un sezon, deoarece „se simte înca bine la Londra”.

Mediafax