Mutu rateaza partida cu Franta! A fost inlocuit de Gigel Bucur!

Apropo.ro / 02.09.2009, 16:31
Mutu rateaza partida cu Franta! A fost inlocuit de Gigel Bucur!
Adrian Mutu nu a putut fi recuperat pentru partidele cu Franta si Austria, scrie Prosport.

Adrian Mutu nu a putut fi recuperat pentru partidele cu Franta si Austria, astfel ca Razvan Lucescu a luat hotararea sa-l trimita pe "Briliant" acasa.

In locul sau a fost chemat de urgenta atacantul Timisoarei, Gigel Bucur.

Iata comunicatul emis pe site-ul oficial al FRF:

Consultul medical efectuat in cursul dupa-amiezii zilei de azi, 2 septembrie a.c., de medicul nationalei Romaniei, dr. Pompiliu Popescu, a relevat faptul ca microleziunea de care Adrian Mutu sufera la coapsa dreapta nu s-a ameliorat, fapt care-l face inapt pentru jocurile cu Franta (5 septembrie a.c., "Stade de France" din Saint-Denis) si Austria (9 septembrie a.c., stadionul "Steaua" din Bucuresti), din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale FIFA 2010, zona Europa, grupa a 7-a.

Mutu a participat la antrenamentul efectuat de echipa noastra nationala azi dimineata, la Mogosoaia, dar, in ciuda tuturor eforturilor depuse de jucator si de staff-ul medical al reprezentativei noastre, el nu a putut fi recuperat, iesind, din pacate, din calculele selectionerului Razvan Lucescu pentru cele doua partide amintite.

In atare conditii, a fost convocat in regim de urgenta atacantul echipei FC Timisoara, Gheorghe Bucur, acesta urmand sa soseasca la Mogosoaia in cursul serii zilei de azi.

Mai multe detalii despre ultimele stiri din lumea sportului, pe SportLaMinut.ro