Mutu si-a schimbat stilul de viata

Apropo.ro / 14.07.2004, 15:58
Mutu si-a schimbat stilul de viata
Jucatorul echipei Chelsea Londra, Adrian Mutu, a declarat, pentru publicația "Evening Standard", ca și-a schimbat stilul de viața și ca a învațat din greșelile facute în sezonul trecut. Mutu recunoaște ca a facut greșeli și crede ca daca va

Jucatorul echipei Chelsea Londra, Adrian Mutu, a declarat, pentru publicația „Evening Standard”, ca și-a schimbat stilul de viața și ca a învațat din greșelile facute în sezonul trecut.

Mutu recunoaște ca a facut greșeli și crede ca daca va sta mai mult timp cu familia sa, performanțele sale se vor îmbunatați. „Am facut unele greșeli și mi-am schimbat stilul de viața. Uneori, cînd ar fi trebuit sa stau în casa, ieșeam pentru ca sînt tînar, sînt om și sînt supus greșelii. Exista multe tentații la Londra așa ca prefer sa ne mutam. Am fost transferat la un club mare și am înscris multe goluri la începutul sezonului, dar a fost greu sa ramîn cu picioarele pe pamînt. Însa, mi-am dat seama ca tot ceea ce conteaza este sa ramîn cu picioarele pe pamînt. Fotbalul este cel mai important lucru și le promit fanilor lui Chelsea ca voi face doar lucruri bune în acest sezon” a spus Mutu.

Mediafax