Mutu și Pițurcă, la un pas de bătaie!

De: Marian Andrei / 28.03.2013, 13:00
Mutu și Pițurcă, la un pas de bătaie!
Cu câteva zile înainte de meciul României cu Ungaria, Adrian Mutu a fost la un pas să se ia la bătaie cu selecționerul naționalei.

Potrivit libertatea.ro, această întâmplare explică decizia lui Pițurcă de a nu-l titulariza pe atacant în meciul cu Olanda.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Surse federale au dezvăluit că selecționerul i-ar fi reproșat lui Mutu că ar fi părăsit hotelul fără să anunțe și a afirmat că ar fi băut, ceea ce la făcut pe „Briliant” să sară la bătaie.

De supărare, Mutu ar fi vrut să plece din cantonament, dar s-a calmat după o discuție telefonică cu Mircea Sandu, președintele FRF. Conflictul s-a stins, aparent, dar în conferința de presă de dinaintea meciului cu Ungaria, Pițurcă a avut „grijă” să-l înțepe pe Mutu, spunând că acesta nu este la parametrii cei mai buni.

Aceleași surse au mai declarat că Pițurcă „și-a bătut joc” de Mutu în Olanda. „L-a anunțat luni că va fi titular la Amsterdam. Marți dimineață, i-a zis că va rămâne pe bancă, după care, la prânz, l-a anunțat din nou că va fi titular, pentru ca, peste puțin timp, să-i transmită ca fi, de fapt, rezervă! Și-a bătut joc de el. Mai ales că l-a introdus, ulterior, pe teren, la 3-0 pentru Olanda. O rușine! N-ați văzut ce nervos era Mutu?”