Mutu spune ca Abramovici a fost furios dupa meciul cu Arsenal

Apropo.ro / 02.03.2004, 09:49
Mutu spune ca Abramovici a fost furios dupa meciul cu Arsenal
Atacantul echipei Chelsea, Adrian Mutu, a declarat ca patronul Roman Abramovici a intrat furios la vestiare, dupa meciul pierdut în fața formației Arsenal, scor 1-2, în etapa a XXVI-a a campionatului Angliei, informeaza Sky Sports. "Roman a intrat în vestiar dupa meci pentru a

Atacantul echipei Chelsea, Adrian Mutu, a declarat ca patronul Roman Abramovici a intrat furios la vestiare, dupa meciul pierdut în fața formației Arsenal, scor 1-2, în etapa a XXVI-a a campionatului Angliei, informeaza Sky Sports.

„Roman a intrat în vestiar dupa meci pentru a discuta cu noi. Noi am pierdut cu Arsenal de doua ori (n.r.- Chelsea a pierdut și în Cupa Angliei). Șansele s-au micșorat în campionat. Roman s-a uitat împrejur și ne-a spus: «Arsenal este mai buna». De asemenea, el ne-a spus ca nu mai avem șanse la titlu”, a afirmat Mutu.

Adrian Mutu a precizat ca Abramovici era dezamagit, însa pentru jucatorii de la Chelsea este important ca acesta continua sa aiba rabdare. „Nu ar fi bine pentru el sa fie furios pe noi”, a spus Mutu.

Internaționalul român a apreciat ca Chelsea nu mai are șanse la titlu, însa a explicat ca gruparea lui Abramovici nu a dorit sa cîștige titlul imediat.

„Daca i-am fi învins pe cei de la Arsenal, atunci poate ca ar mai fi existat șanse mici la titlu. Acum trebuie sa recunoaștem ca totul s-a sfîrșit. Este important, însa, ca toți cei care iubesc echipa Chelsea sa înțeleaga ca scopul nostru în acest sezon nu era cîștigarea titlului. Noi avem ca scop construirea unei echipe puternice pentru urmatorul sezon. Daca îți dorești o superechipa trebuie sa aduci multe vedete și apoi sa aștepți”, a afirmat Mutu.

Mediafax