Mutu spune ca si-a schimbat stilul de viata

Apropo.ro / 15.07.2004, 10:34
Mutu spune ca si-a schimbat stilul de viata
Jucatorul echipei Chelsea Londra, Adrian Mutu, a declarat, pentru publicația "Evening Standard", ca și-a schimbat stilul de viața și ca a învațat din greșelile facute în sezonul trecut.  Potrivit Evening Standard, schimbarea de atitudine al lui Mutu se datoreaza

Jucatorul echipei Chelsea Londra, Adrian Mutu, a declarat, pentru publicația „Evening Standard”, ca și-a schimbat stilul de viața și ca a învațat din greșelile facute în sezonul trecut.

 Potrivit Evening Standard, schimbarea de atitudine al lui Mutu se datoreaza reconcilierii cu fosta sa soție Alexandra, o actrița din România, cuplul intenționînd sa-și cumpere o casa în apropierea Londrei, unde sa stea alaturi de fiul lor, Mario. 

Mutu recunoaște ca a facut greșeli și crede ca daca va sta mai mult timp cu familia sa, performanțele sale se vor îmbunatați. „Am facut unele greșeli și mi-am schimbat stilul de viața. Uneori, cînd ar fi trebuit sa stau în casa, ieșeam pentru ca sînt tînar, sînt om și sînt supus greșelii. Exista multe tentații la Londra așa ca prefer sa ne mutam. Am fost transferat la un club mare și am înscris multe goluri la începutul sezonului, dar a fost greu sa ramîn cu picioarele pe pamînt. Însa, mi-am dat seama ca tot ceea ce conteaza este sa ramîn cu picioarele pe pamînt. Fotbalul este cel mai important lucru și le promit fanilor lui Chelsea ca voi face doar lucruri bune în acest sezon” a spus Mutu.

Potrivit sursei citate, Mutu a revenit la antrenamentele pentru noul sezon, saptamîna trecuta, însa avînd unele dubii în privința viitorului sau. „Într-o întrunire privata cu antrenorul Jose Mourinho, Mutu i-a transmis ca vrea sa joace pentru Chelsea. Tehnicianul portughez a fost impresionat de onestitatea și determinarea lui Mutu de a reuși și crede ca acesta este un jucator important în planul de cîștigare a trofeelor”, noteaza „Evening Standard”.

„Am vorbit puțin saptamîna trecuta și i-am spus ca vreau sa ramîn la Chelsea. Sezonul trecut, dintr-un motiv sau altul, nu mi-am demonstrat calitațile, însa acum sînt concentrat. Sînt fericit, m-am antrenat bine și cred ca pot face mai multe ca în sezonul trecut. Avem o echipa foarte buna și putem cîștiga trofee. Vrem sa cîștigam și sîntem înfometați de trofee”, a spus Mutu.

Mediafax