Mutu va lipsi o luna de pe teren

De: Mirel Mircea / 25.02.2008, 10:43
Mutu va lipsi o luna de pe teren
In urma accidentarii suferite, ieri, in partida cu AS Roma, Adrian Mutu va sta departe de gazon timp de aproximativ o luna

In urma accidentarii suferite, ieri, in partida cu AS Roma, Adrian Mutu va sta departe de gazon timp de aproximativ o luna.

Potrivit site-ului oficial al AC Fiorentina, in urma traumatismului "a fost solicitat compartimentul intern al genunchiului, in special ligamentul colateral median". Internationalul roman va fi supus, astazi, unui control amanuntit, pentru a se stabili cu exactitate natura accidentarii.

Antrenorul Fiorentinei, Cesare Prandelli, spune ca accidentarea lui Mutu i-a dat planurile peste cap si a conferit un avantaj psihologic Romei.

"Mutu simte putin dureri la ligamentul colateral, speram sa fie bine. Este o contuzie puternica, dar macar de ar fi doar atat. Trebuie sa faca un control amanuntit. Aceasta accidentare a dat un avantaj psihologic Romei intr-un moment in care noi jucam bine. Planurile noastre s-au complicat dupa iesirea lui Mutu", a spus Prandelli.