Mutu: Voi ramane la Fiorentina

Apropo.ro / 12.01.2008, 13:40
Mutu: Voi ramane la Fiorentina
Mutu a declarat ca il bucura interesul manifestat de AS Roma pentru transferul sau, dar a precizat ca va ramane la formatia Fiorentina

Adrian Mutu a declarat ca il bucura interesul manifestat de echipa AS Roma pentru transferul sau, dar a precizat ca va ramane la formatia AC Fiorentina.

"Ma bucura interesul Romei, dar voi ramane la Fiorentina. Zvonurile aparute despre o posibila plecare a mea nu imi fac rau, deoarece am trecut si prin momente mai grele. Am incredere in conducerea clubului si in proiectul nostru", a spus Mutu.

Internationalul roman a vorbit si despre partida de duminica cu FC Parma, formatie la care Mutu a evoluat in trecut. "Este o partida importanta si vrem sa reincepem sirul victoriilor din deplasare. Suntem pregatiti de orice, pentru ca vrem sa facem rezultate bune pe toate fronturile. M-am simtit bine cand am jucat la Parma, dar acum vreau victoria cu Fiorentina. Sper sa inscriu din lovitura libera, asa cum faceam destul de des cand jucam la Parma", a afirmat Mutu.

Intrebat despre posibilele compensatii pe care ar putea sa i le plateasca clubului Chelsea Londra, Mutu a precizat: "Astept decizia si apoi vom vedea ce este de facut".

Adrian Mutu a facut referire si la principalele adversare ale Fiorentinei din campionat pentru un loc de Liga Campionilor. "Milan este principalul adversar, dar nu trebuie sa excludem nici Juventus sau Udinese. Noi vom lupta pana la capat, deoarece o participare in Liga Campionilor ar fi importanta pentru noi. Dupa mine, doar Internazionale Milano este mai puternica, restul echipelor sunt de valori egale", a declarat Mutu.

Intrebat cum se intelege cu Vieri pe teren, Mutu a raspuns: "Bine, dar nu numai cu el. In turneul de pregatire de la Marbella am jucat bine si cu Pazzini, dar si intr-un trident cu Vieri si Pazzini. Nu stiu daca acest trident poate fi o solutie in atacul Fiorentinei, acest lucru il decide antrenorul Cesare Prandelli".

Adrian Mutu a facut referire si alti doi colegi de la Fiorentina, cehul Thomas Ujfalusi si nou-venitul Daniele Cacia: "Ujfalusi este un jucator fundamental pentru noi si sper sa-si prelungeasca contractul. Venirea lui Cacia este un lucru pozitiv si sper sa ne ajute sa terminam pe unul din primele patru locuri in campionat".