Mutu vrea sa discute cu Mourinho

Apropo.ro / 07.05.2004, 09:44
Mutu vrea sa discute cu Mourinho
Reprezentantul italian lui Adrian Mutu, Andrea Pretti, a declarat ca internaționalul român așteapta numirea lui Jose Mourinho în funcția de antrenor la Chelsea pentru a putea discuta cu tehnicianul portughez înainte de a lua o decizie referitoare la viitorul sau. "Mutu nu a

Reprezentantul italian lui Adrian Mutu, Andrea Pretti, a declarat ca internaționalul român așteapta numirea lui Jose Mourinho în funcția de antrenor la Chelsea pentru a putea discuta cu tehnicianul portughez înainte de a lua o decizie referitoare la viitorul sau.

„Mutu nu a avut un prim sezon foarte bun la Chelsea. Oricum, în acest moment, chiar și pietrele știu ca Jose Mourinho va fi noul antrenor la Chelsea, iar Mutu dorește sa discute cu el înainte de a lua o decizie referitoare la viitorul sau”, a spus Pretti.

Pretti a dezmințit informațiile conform carora Mutu ar putea ajunge la Juventus, în schimbul lui David Trezeguet. „Am citit aceste știri și pot sa înțeleg de ce au fost scrise. Oricum, adevarul este ca nu a existat nici un contact între Juventus și Chelsea, iar resposabilii clubului englez nu i-au spus niciodata ca vor sa renunțe la el”, a spus Pretti.

Mediafax