Mutu: Vreau sa ajut Fiorentina

Apropo.ro / 19.12.2006, 10:22
Mutu: Vreau sa ajut Fiorentina
Atacantul Adrian Mutu a declarat, duminica seara, ca nu poate avea obiective personale, singura sa ținta în acest sezon fiind salvarea de la retrogradare a echipei AC Fiorentina, informeaza agenția Datasport. "Nu pot avea obiectiv personale


Atacantul Adrian Mutu a declarat, duminica seara, ca nu poate avea obiective personale, singura sa ținta în acest sezon fiind salvarea de la retrogradare a echipei AC Fiorentina, informeaza agenția Datasport.

„Nu pot avea obiectiv personale atâta timp cât joc într-o echipa formata din 11 fotbaliști. Avem un obiectiv comun: salvarea de la retrogradare. Vreau sa ajut Fiorentina sa se salveze de la retrogradare”, a spus Mutu.

Internaționalul român a afirmat ca este pentru prima oara în cariera sa când este golgheterul unei echipe. „Pentru prima oara în cariera sunt golgheterul unei echipe. Sezonul trecut Fabio Capello ma folosea mai mult mijlocaș la Juventus, când dorea sa-i odihneasca pe Camoranesi sau Nedved. Am acceptat situația deoarece vroiam sa joc într-o echipa mare. Însa, la Fiorentina ma simt excelent și antrenorul Cesare Prandelli știe sa ma puna în valoare”, a precizat Mutu.

Adrian Mutu crede ca Luca Toni, coechipierul sau din atacul Fiorentinei, va marca mai multe goluri decât el în acest sezon. „Începem sa ne simțim bine împreuna. Eu vad spațiile pe care el le creaza și profit de faptul ca nu jucam în linie. Cu siguranța Toni va marca mai multe goluri ca mine”, a declarat Mutu.

Mutu considera ca nu putea face mai mult în perioada când a jucat la formația Internazionale Milano. „Când eram la Inter aveam doar 20 de ani. Nu puteam face mai mult ținând cont ca în lot erau Roberto Baggio, Alvaro Recoba, Ivan Zamorano, Christian Vieri și Ronaldo. Am facut bine ca am plecat. La Londra am greșit. La Torino am jucat 22 de partide titular din totalul de 32 și pot spune ca a fost o experința pozitiva. La Florența ma simt bine, avem un proiect bun și un președinte ambițios”, a spus Mutu.

Mediafax