Mutu: Vreau titlul de golgheter

Apropo.ro / 01.09.2007, 14:26
Mutu: Vreau titlul de golgheter
Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a declarat, vineri, ca spera sa câstige titlul de golgheter în campionatul Italiei în sezonul 2007/2008, informeaza cotidianul La Repubblica. "Sper sa fiu urmatorul golgheter al campionatului. Am început bine si va fi o lupta frumoasa si dura,

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a declarat, vineri, ca spera sa câstige titlul de golgheter în campionatul Italiei în sezonul 2007/2008, informeaza cotidianul La Repubblica.

„Sper sa fiu urmatorul golgheter al campionatului. Am început bine si va fi o lupta frumoasa si dura, în acelasi timp, cu alti atacanti”, a spus Mutu, la Studio Sport.

Adrian Mutu considera ca, desi brazilianul Kaka, de la AC Milan, este un jucator foarte periculos atunci când are mingea la picior, el este avantajat de viteza de reactie. „Cu mingea la picior, Kaka poate face ravagii: are o crestere incredibila de ritm. Cu toate acestea, eu sunt mai rapid pe ultimii 20 de metri”, a precizat internationalul român.

Întrebat daca Internazionale Milano si Juventus i-au acordat prea putina încredere si au renuntat prea usor la el, Mutu a raspuns: „Nu stiu, uneori pentru un antrenor este greu sa le acorde încredere tuturor jucatorilor atunci când pregatesc o echipa mare. În orice caz, am gasit încredere la o echipa care se pregateste sa devina mare”.

Adrian Mutu a debutat cu gol în editia 2007/2008 a campionatului Italiei, el trecându-si numele pe lista marcatorilor în partida pe care Fiorentina a câstigat-o, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în fata formatiei Empoli, în runda inaugurala din Serie A.