Muzeu dedicat lui Michael Jackson, inaugurat de Lady Gaga

Apropo.ro / 09.01.2014, 15:30
Muzeu dedicat lui Michael Jackson, inaugurat de Lady Gaga
Lady Gaga va inaugura un muzeu dedicat cântărețului Michael Jackson, în care vor fi expuse obiectele ce au aprținut marelui cântăreț.

Voi construi un muzeu și voi aloca bani pentru o fundație care îl va administra. Motivul pentru care am cumpărat hainele lui Michael este acesta: propriile mele haine înseamnă foarte mult pentru mine, mai mult decât premiile câștigate sau discurile lansate. Cred că ele continuă să poarte în ele energia și amintirile acelor nopți„, a spus Lady Gaga.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Atunci când hainele lui Michael au fost scoase la vânzare, iar el nu mai era printre noi, m-am simțit inconfortabil, supărată. Acum eu am grijă de ele – hainele sunt păstrate la temperatura potrivită și sunt bine conservate. Am cheltuit multe milioane pe acest proiect. Consider că energia fanilor rămâne captată în haine. Am vrut să păstrez această energie și am făcut acest lucru pentru el„, a adăugat artista americană.

Lady Gaga a cumpărat 55 de loturi cu obiecte ce au aparținut artistului, la o licitație. Printre acestea s-au aflat jacheta celebră purtată de Michael Jackson în videoclipul piesei „Thriller” din 1983 și o mănușă albă decorată cu cristale Swarovski.

Lady Gaga încearcă în această perioadă să obțină aprobarea administratorilor care se ocupă de moștenirea lăsată de Michael Jackson, dar și aprobarea din partea copiilor megastarului, pentru acest proiect și încearcă să găsească o clădire pentru noul muzeu.

Citește mai multe detalii despre muzeul dedicat lui Michael Jackson, pe Mediafax.ro