Muzeul Antipa, acum și virtual

De: Dragos Tanase / 25.05.2012, 12:30
Muzeul Național de Istorie Naturală "Grigore Antipa" le oferă vizitatorilor și pasionaților de istorie naturală o nouă formulă modernă de a accesa online informațiile despre acesta.

Cu ocazia împlinirii a 104 ani de la deschiderea acestui muzeu, de către Dr. Grigore Antipa, instituția își reconfigurează site-ul oficial www.antipa.ro.

Site-ul se dorește a fi o platformă de accesare a informațiilor despre istoricul muzeului, expoziția permanentă, evenimentele și programele educaționale, tarifele și programul de vizitare cu un aspect proaspăt și modern, ca o nouă etapă din campania de imagine „La Antipa, natura întâlnește tehnologia”.

Muzeul Antipa

Muzeul Antipa

Muzeul Antipa a fost vedeta Nopții Muzeelor în București, mii de oameni așteptând la o coadă de peste 100 de metri lungime pentru a vizita gratuit instituția muzeală.

Muzeul Antipa s-a redeschis publicului în septembrie 2011, dupa o schimbare completă la față. Lucrările de modernizare au costat aproximativ 13 milioane de euro, fondurile fiind asigurate dintr-un împrumut acordat Ministerului Culturii, în 2006, de Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei, iar diferența… de la bugetul de stat.

Muzeul Antipa

Muzeul Antipa

Muzeul a fost vizitat de peste 3000 de persoane, la deschidere, și a înregistrat un record de vizitatori, în prima luna de la redeschidere!

Recent, mai precis în week-end-ul 19/20 mai, Muzeul Antipa din București a fost atracția principală a Nopții Muzeelor!