Muzeul Antipa din București a fost atracția principală a Nopții Muzeelor

Apropo.ro / 20.05.2012, 12:00
Muzeul Antipa din București a fost atracția principală a Nopții Muzeelor
Muzeul Antipa a fost vedeta Nopții Muzeelor în București, mii de oameni așteptând la o coadă de peste 100 de metri lungime pentru a vizita gratuit instituția muzeală.

Mii de bucureșteni au format aseară o coadă de peste 100 de metri lungime, în fața muzeului Antipa, ajungănd până în strada Monetăriei, în speranța de a vedea gratuit exponatele instituției recondiționate în septembrie 2011 (după trei ani de modernizări).

Pentru siguranța cetățenilor adunați la Muzeul Antipa, Muzeul Țăranului Român și Muzeul de Geologie, forțele de ordine au fost nevoite să monteze cordoane de separare pe stradă.

Față de alte ediții Noaptea Muzeelor, anul acesta un alt mare punct de interes a fost și Foișorul de Foc, din București, în care se poate vizita Muzeul Pompierilor. 

La mare căutare a fost și cimitirul Belu, unde primarul general al Bucureștiului a mers alături de actorul George Ivașcu și soția acestuia, Alice Barb, la mormântul dramaturgului I.L.Caragiale și la al arhitectului Ion Mincu, unde a fost sființită și o troiță.

Citiți mai multe despre cum s-a desfășurat Noaptea Muzeelor, pe Mediafax.ro.