Muzeul Antipa invadat de copii

Apropo.ro / 03.06.2005, 13:25
Muzeul Antipa invadat de copii
De 1 iunie, Ziua Internaționala a Copilului, Muzeul Național de Istorie Naturala "Grigore Antipa" a fost asaltat de vizitatori, majoritatea copii. Dintre cele 745 de persoane care și-au petrecut ziua de 1 iunie la Antipa, 657 au fost copii. De o atenție deosebita s-a

De 1 iunie, Ziua Internaționala a Copilului, Muzeul Național de Istorie Naturala „Grigore Antipa” a fost asaltat de vizitatori, majoritatea copii. Dintre cele 745 de persoane care și-au petrecut ziua de 1 iunie la Antipa, 657 au fost copii.

De o atenție deosebita s-a bucurat și expoziția „Prietenul meu necuvântator”, dedicata anul acesta porcușorilor de Guineea și iepurilor de rasa și care a fost surpriza pe care Muzeul a pregatit-o copiilor de ziua lor.

Deși vremea a fost nefavorabila și toate animalele au fost adapostite în corturi, în gradina Muzeului, porcușorii de Guineea și iepurii de rasa au avut nu mai puțin de 270 de vizitatori.

Expoziția „Prietenul meu necuvântator” este deschisa pâna duminica, 5 iunie. Concursul de desene nu s-a putut desfașura de 1 iunie, din cauza ploii, însa copiii își pot prezenta lucrarile pâna duminica, orele 10.30. Premierea celor mai frumoase lucrari va avea loc duminica, orele 13.00, marele premiu constând într-un porcușor de Guineea.

Muzeului National de Istorie Naturala „Grigore Antipa”