Muzica la purtator

Apropo.ro / 04.07.2002, 09:32
Muzica la purtator
Si acest articol isi propune sa informeze "plimbaretul" de un accesoriu care s-ar putea sa il incante de-a lungul plimbarilor sale. Este vorba de un MP3 player, ei da! inca unul. Il aducem in discutie pentru ca este micut, dragut, folositor si deloc scump. Chiar daca numele sau este Hip

Si acest articol isi propune sa informeze „plimbaretul” de un accesoriu care s-ar putea sa il incante de-a lungul plimbarilor sale. Este vorba de un MP3 player, ei da! inca unul. Il aducem in discutie pentru ca este micut, dragut, folositor si deloc scump.

Chiar daca numele sau este Hip Hop, puteti asculta orice gen muzical, nu face nazuri. De ce produsul Waitec? Caci acesta este numele producatorului…Pentru inceput ar fi dimensiunile reduse. Urmatorul pe lista ar fi suportul. Nu functioneaza pe baza de memorii, hard disc-uri sau alte medii complicate si scumpe. Acest MP3 player functioneaza cu CD-uri de 8 cm (din alea mici), pe care puteti „arde” MP3-uri sau piste audio – asta stie sa citeasca, nu prea scolit, dar ce mai trebuie?

Interfata este deservita de telecomanda de pe firul castilor, dotata cu un afisaj LCD pentru a putea vizualiza titlul melodiei sau sa se efectueze setarile dorite. Are inclusiv egalizator. Alt lucru interesant este ca vine livrat si cu casti si cu incarcator, si cu doua baterii alcaline…

Pentru a conclude – trebuie spus ca este un cadou frumos, un inlocuitor super bun al walk-man-ului. Pentru Waitec Hip-Hop voteaza dimensiunile reduse, atat ale lui cat si ale mediului sau de stocare. Si pretul sau este un atu in plus, putand fi achizitionat pentru suma de 145 USD (fara TVA) de la Flamingo Computers. Pentru CD-urile de 8 cm, insa, va trebui sa va deplasati la Best Computers (informativ un asemenea CD costa 40 000 LEI, TVA inclus). O investitie care se justifica, cu un pret corect.

Razvan Rebegeanu