Muzica, o stare de fapt! Matter Of-Fact prezintă: Whomadewho, Kasper Bjorke, Search DiP și Sid Le Rock

De: Dragos Tanase / 19.06.2012, 14:00
Muzica, o stare de fapt! Matter Of-Fact prezintă: Whomadewho, Kasper Bjorke, Search DiP și Sid Le Rock
Matter Of-Fact deschide seria evenimentelor de muzică underground cu un line-up exclusiv, format din Whomadewho, Kasper Bjorke, Search DiP și Sid Le Rock, într-un prim eveniment, care marchează, astfel, lansarea oficială a celei mai noi și mai nonconformiste agenții de evenimente, Matter Of-Fact.

Considerat cel mai bun live din întreaga lume, Whomadewho este trio-ul danez care promite o experiență incendiară. Un mix abracadabrant de influențe, de la psychedelia anilor ’60 la rock-ul anilor ’70 si de la nebunia disco la electronica anilor ’90, aceștia vor defini main act-ul evenimentului.

Noaptea va continua cu DJ-ul si producatorul danez Kasper Bjorke, urmat de Search DiP, care va mixa, la rândul său, în deschiderea unuia dintre cei mai recunoscuți producători canadieni, Sid Le Rock, cunoscut, în special, grație remixurilor pentru Depeche Mode, Fairmont, Placebo sau Gui Boratto

Într-o locație total neconvențională, Fosta Fabrică de Frigidere, se va întâmpla, astfel, primul happening cu care Matter Of-Fact pășește la drum în a scrie istoria unor evenimente care vor duce fenomenul muzicii underground pe o nouă treaptă.

Născut, înainte de orice, din dorința de a apăra și a reprezenta o nișă care se pierde, Matter Of-Fact continuă să creadă în „starea de fapt” a muzicii bune, în semnificațiile reale ale curentului „Cool”, în creativitatea care nu se perimează și în ideea mainstream-ului ca zgomot de fond.

Vă așteptăm vineri, 22 iunie, cu începere de la ora 23:00, la Fosta Fabrica de Frigidere (str. Candiano Popescu nr. 3a), la primul eveniment ce poartă amprenta Matter Of-Fact.

Evenimentul este susținut de Heineken, Sky Vodka, AQUA Carpatica, Red Bull, iar biletele pot fi achiziționate prin Eventim: Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, cât și online pe www.eventim.ro.