Inna a primit 5 discuri de aur şi platină la Cannes

  • 07.02.2012
  • ● Vizualizări: 2207
Inna a primit 5 discuri de aur şi platină la Cannes

În cadrul Midem, un important eveniment muzical desfăşurat weekendul trecut la Cannes, Inna a primit 5 discuri de aur şi platină pentru 2011.


Superhit-ul 'Hot' a fost recompensat cu 'Discul de Aur' în Italia, 'Dublu Disc de Platină' în Suedia, 'Triplu Disc de Platină' pentru vânzările acumulate în Norvegia şi 'Discul de Aur' în Danemarca pentru unităţile vândute.

discurile de aur si platina ale innei'SUN IS UP' a primit 'Discul de Aur' pentru copiile vândute în format digital din Italia.

Altfel spus, vânzările pentru 'Hot' au depăşit 100.000 de unităţi vândute şi peste 15.000 de descărcări digitale, la care se adaugă cele peste 10.000 de descărcări digitale vândute în Italia pentru 'Sun Is Up'.

În acelaşi timp, cea mai recentă piesă a ei, 'Endless', a adunat în două luni de la lansare aproape 3 milioane de vizualiări doar pe contul său oficial de Youtube.

Inna pregăteşte două turnee surpriză în colţuri exotice ale lumii. Cântăreaţa Inna aşteaptă cu nerăbdare Paştele, zi pe care şi-o păstreaza mereu liberă pentru a sta acasă, alături de familie şi de cei dragi.


Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații