Muzicanții actori de la noi

Apropo.ro / 13.06.2005, 10:38
Muzicanții actori de la noi
Nu se poate sa fii vedeta de prim-rang în muzica internaționala și sa nu fi încercat macar o data actoria cu degetul. Iar daca moda a prins atat de bine afara, vedetele noastre încearca și ele... Așa se face ca încet-încet, tagma cantareților care îmbraca haina de

Nu se poate sa fii vedeta de prim-rang în muzica internaționala și sa nu fi încercat macar o data actoria cu degetul. Iar daca moda a prins atat de bine afara, vedetele noastre încearca și ele… Așa se face ca încet-încet, tagma cantareților care îmbraca haina de actori în timpul saptamanii, ca sa se transforme din nou în cantareți pe perioada weekendului, a crescut simțitor. Apropo TV a vorbit cu cațiva dintre ei.

Loredana Groza a fost printre primele vedete care au lansat moda cantareților actori. O dovada ca oamenii au fost extrem de interesați sa o vada și în aceasta ipostaza este și succesul pe care l-a înregistrat la vremea respectiva, filmul „A doua cadere a Constantinopolului”. „În acel film am spart un tabu, pentru ca am aparut într-o ipostaza destul de sexy și destul de curajoasa pentru perioada aceea, ’93-’94”, ne-a marturisit Loredana. Însa i s-a parut mult mai ușor sa joace în film decat sa faca muzica.

„E altceva decat televiziunea, e altceva decat muzica, dar e foarte distractiv în același timp. Cred ca e mult mai ușor și decat sa faci teatru. Am avut foarte mult , cum zic americanii”, a mai povestit Lori. Oricat de funny ar fi meseria de actor, Loredana spune ca nu ar fi vrut sa schimbe muzica pe actorie pentru nimic în lume. „Muzica e inspirația mea primordiala și fara ea nu pot sa fac altceva. Totul e în funcție de ea și ea este și soția și amanta oficiala. Îmi ocupa mai mult decat un singur loc.”

De la primul rol au trecut mai bine de zece ani, iar Loredana spune ca „e altceva sa fii acum actor. Încerc sa gasesc personajul pe care sa-l interpretez, care sa aiba ceva și din personalitatea mea, dar în același timp și ceva de descoperit de mine. Înca sunt în așteptarea acestui rol.” Loredana spune ca daca ar fi sa-și propuna singura un rol, atunci acela ar fi într-un musical.

Loredana este printre puținii artiști de la noi care au avut ocazia sa joace alaturi de actori straini. „Am jucat cu Andy Garcia și mi se pare extraordinar ca sufletul lui este la fel de mare pe cat de mare e el ca actor. Nimic nu e întamplator și ține de rețeta asta, pentru ca altfel nu se poate ajunge la nivelul asta. Andy fost alaturi de mine cand am înregistrat la . Chiar daca nu mai avea de filmat, a stat cu noi pe platou pana la 4 dimineața, cu sfaturi, cu energia lui, și a fost impresionant.”

Citește care dintre cantareții noștri au mai jucat în filme numai în

Tags: