Naarghita a murit de singurătate?

Apropo.ro / 28.02.2013, 12:34
Naarghita a murit de singurătate?
Cântăreața și dansatoarea Naarghita a fost găsită decedată în locuința ei, în noaptea de marți spre miercuri. Se presupune că a murit în somn.

Naarghita a murit la vârsta de 74 de ani. Trupul ei neînsuflețit a fost găsit în garsoniera din centrul Capitalei, unde locuia cu chirie de aproape 4 ani. Locuința unde locuia Naarghita aparține fiului profesorului Mihnea Colțoiu (care a fost matematician, membru corespondent al Academiei Române din 2006).

Surprinde-ți mama sau iubita cu o felicitare de Mărțișor!

După ce s-a retras de pe scenă, Naarghita (Maria Amarghioalei pe numele su real) a trăit o viață departe de lumina reflectoarelor.

Ultimii ani de viață i-a petrecut singură. Nu a fost căsătorită și nici nu a avut copii. Nepoata artistei a fost cea care a găsit-o pe Naarghita decedată. Îngrijorată că nu mai poate lua legătura cu ea de câteva zile, aceasta a mers direct la garsoniera bunicii sale, unde a fost nevoită să spargă ușa.

A găsit-o fără suflare, cu mâna sub cap, ca și când ar fi dormit, și cu televizorul deschis, după cum povestesc vecinii. Aceștia cred că Naarghita a murit încă de sâmbătă.

Naarghita

Eu am vorbit ultima dată cu ea sâmbătă. Vorbeam des și nu mi s-a plâns vreodată că ar fi fost bolnavă. Rudele sale au sunat-o și, când au văzut că nu le mai răspunde, l-au rugat pe administrator să vadă ce i s-a întâmplat. Acesta a spart ușa. Cred că a murit în somn„, a spus Petre Popa, portarul blocului, pentru Ring.

Mi-a spus să nu las pe nimeni să urce la ea acasă, indiferent dacă este vorba despre cunoscuți sau rude. Nu vorbea nici cu vecinii de etaj. Ieșea rar din casă și mergea la cumpărături doar în apropiere. O mai vizita un presupus nepot, care cred că îi plătea chiria. Nu avea datorii la întreținere, dar știu că nu prea avea bani„, a mai declarat Popa.

Cântăreața Irina Loghin presupune unul dintre motivele decesului Narghitei: „Se plângea că e singură și că nu-i mai deschidea nimeni ușa. Poate și ăsta a fost un motiv pentru care a murit„.