Nadia Comaneci a devenit mama

Apropo.ro / 05.06.2006, 18:01
Nadia Comaneci a devenit mama
Nadia Comaneci a devenit mama pentru prima oara, dupa ce a nascut, sâmbata, prin cezariana, la Oklahoma City, un baiat, care se va numi Dylan Paul, informeaza International Gymnast Magazine. Baiatul, nascut cu trei saptamâni mai devreme decât s-a prevazut, este primul copil al cuplului

Nadia Comaneci a devenit mama pentru prima oara, dupa ce a nascut, sâmbata, prin cezariana, la Oklahoma City, un baiat, care se va numi Dylan Paul, informeaza International Gymnast Magazine.

Baiatul, nascut cu trei saptamâni mai devreme decât s-a prevazut, este primul copil al cuplului Nadia Comaneci, în vârsta de 44 de ani, și Bart Conner, în vârsta de 48 de ani.

„Suntem extrem de încântați. Pot sa va spun ca atât Dylan, cât și mama lui se simt foarte bine”, a declarat Bart Conner.

Conner a precizat ca a ales numele Dylan pentru fiul sau deoarece Bob Dylan este cântarețul lui favorit, iar Paul pentru ca pe managerul lor îl cheama Paul Ziert.

Nașii copilului vor fi Paul Ziert și Anastasia Soare.

Nascuta în 1961, la Onești, Nadia Comaneci a început sa practice gimnastica la vârsta de 6 ani. În palmaresul Nadiei Comaneci se afla noua medalii olimpice (5 de aur, 3 de argint și 1 de bronz), patru medalii mondiale (doua de aur și doua de argint) și 12 medalii obținute la Campionatele Europene (9 de aur, 2 de argint și 1 de bronz). Românca este singura gimnasta care a câștigat de trei ori titlul european la individual compus. Ea a fost de asemenea prima gimnasta care a obținut o nota de zece, aceasta performanța fiind realizata la Jocurile Olimpice din 1976, de la Montreal.

În 1989, Nadia Comaneci a emigrat în Statele Unite. În 27 aprilie 1996, Comaneci s-a casatorit, la București, cu fostul gimnast american Bart Conner, ei stabilindu-și reședința în Oklahoma, unde cei doi au un club de gimnastica.

(Leila Bolat, Luminița Turcu; [email protected])

Mediafax