Nadine, cu şliţul desfăcut pe scenă!

De: Cătălina Matei / 01.03.2012, 11:01
Nadine, cu şliţul desfăcut pe scenă!
Nadine şi-a adus aminte, cu prilejul reuniunii Şcolii vedetelor după 17 ani, de un episod jenant care s-a întâmplat chiar sub ochii publicului.

PRO TV Magazin a reuşit să strângă 12 dintre foştii elevi ai Şcolii Vedetelor, care a luat fiinţă acum 17 ani.
„Faptul că l-am avut aproape pe Titus Munteanu la început de carieră, m-a făcut să înţeleg că este o carieră şi nu un hobby, nu o chestiune de adolescent, de teribilism. Faptul că i-am avut pe ei, ca gaşcă, m-a făcut să mă simt în siguranţă în lumea muzicii. Cei cu care mai ţin legătura şi azi, Alice Bursuc, Nicoleta Drăgan, Călin Goia, Adrian Despot, sunt un punct de referinţă real în viaţa mea de acum”, povesteşte Nadine.
„Cu unii dintre ei nu m-am mai văzut din 1998. Atunci nu am priceput că ceea ce se întâmpla cu noi este absolut minunat, unic. Îmi pare rău că nu am ştiu că lucrurile alea se întâmplă poate o dată în viaţă!”, a mai adăugat artista, care s-a căsătorit anul acesta şi are un băieţel de un an, pe nume Noah.
„Am avut parte şi de un moment penibil / haios. Aveam un concert la Timişoara şi am cântat cu şlitul desfăcut şi cu toate cele pe afară. Adrian Despot, pe care toate îl plăceam, s-a îndreptat spre mine pe scenă, şi-a scos cămaşa de pe el şi a pus-o pe mine. Publicul era în delir, eu emoţionată, iar el a venit şi mi-a şoptit apoi la ureche – ”, a povestit Nadine, zâmbind.