Nadine lansează piesa “Prea tare”!

De: Nicoleta Nicolae / 12.11.2013, 09:00
Nadine lansează piesa “Prea tare”!
Artista nu a renunţat la muzică şi s-a pregătit timp de un an şi jumătate pentru a reveni în forţă, cu o piesă nouă compusă de ea.

Chiar dacă nu aţi mai auzit-o cântând de ceva vreme, iată că Nadine nu a renunţat la muzică. Artista a luat o pauză timp în care şi-a încărcat bateriile şi a găsit stilul muzical care i se potriveşte. Acum e pregătită să înceapă cântările în cluburi, căci are cu ce se lăuda.  Piesa “Prea tare” este primul single de pe albumul “Resurrection”, semnat Nadine.

“Este un album intim, personal, onest şi vulnerabil. Are un sound electro/cinematic. M-am bazat foarte mult pe corzi construind mult electro peste. Lucrez de un an şi trei luni la el şi încă nu e gata. Fiecare piesă are o poveste reală de la care am plecat, tocmai de aceea,  am ţinut neapărat, ca mai toate piesele să aibe liniile melodice şi versurile făcute de mine. “Prea tare” vorbeşte despre fragilitatea cu care călătorim prin viaţă, prin situaţii şi mai ales, prin noi înşine. Dorin Panduru, bunul meu prieten, a făcut orchestraţia iar eu am facut restul”, spune vedeta.

Poţi asculta aici single-ul “Prea tare”:

http://www.youtube.com/watch?v=yJCf0KKbjzM