Nadine protesteaza!

Apropo.ro / 04.09.2013, 07:00
Nadine protesteaza!
Dupa ce un baietel de 4 ani a murit sfasiat de un maidanez, vedeta cere aplicarea unor programe pentru controlul animalelor!
Mare iubitoare de animale, avand si ea acasa un patruped pe nume Google, Nadine nu a ramas indiferenta la tragedia care a avut loc zilele trecute, atunci cand un baietel de 4 ani a fost sfasiat de un maidanez La randul ei mamica unui baietel de aproape 3 ani, vedeta a decis sa ia atitudine. A initiat astfel un protest si a depus o cerere pentru aprobarea acestuia la Primaria Capitalei. Daca actiunea va fi acceptata, atunci Nadine va protesta sambata, 7 septembrie, intre orele 12.00 si 17.00, alaturi de cei care vor semna si petitia corespunzatoare protestului. Artista doreste aplicarea unor programe pentru controlul animalelor, neincurajand astfel violenta impotriva acestora, ci doar respectarea unor drepturi atat ale oamenilor, cat si ale animalelor.
 
 
 
“In lumea in care traiesc – copiii nu sunt hrana pentru caini!”
 
 
“PROTEST!
 
Oameni buni, pentru mine s-a umplut paharul !
 
Iubesc cainii, ii ador, dar in lumea in care vreau sa traiesc, copiii nu sunt hrana pentru caini. Dupa o noapte nedormita de furie si indignare, azi ( n.r.: ieri ), m-am dus la PRIMARIA CAPITALEI si am depus o cerere pentru un protest – Sambata, in data de 07.09.2013, intre orele 12.00-17.00. Acest protest nu incurajeaza tortura si violenta fata de animale, ci aplicarea unor programe pentru controlul animalelor. Aceste programe trebuie sa respecte atat drepturile mele de cetatean cat si pe cele ale animalului.
 
Maine (n.r.: azi ) aflu daca si in ce conditii imi va fi aprobat protestul si voi revenii cu detalii.
 
Tot maine voi atasa si link-ul unei petitii, astept insa sa fie aprobata de adminul site-ului petitieonline.ro
 
In minte am acel copil de patru ani si familia lui. Parintii copilului trebuie sa stie, ca pentru noi toti, viata nu merge mai departe la fel, trebuie sa stie ca NE DOARE, NE AFECTEAZA, NE MARCHEAZA atat de mult incat VREM SA SCHIMBA CEVA”, a postat Nadine, aseara, pe contul ei de Facebook.