Nadine şi Claudiu Bleonţ n-au ajuns la repetiţii din cauza vremii

Apropo.ro / 14.02.2012, 15:06
Nadine şi Claudiu Bleonţ n-au ajuns la repetiţii din cauza vremii
Vremea de afară le-a dat bătăi de cap, aşa că Nadine şi Claudiu Bleonţ s-au văzut nevoiţi să repete de-acasă, prin telefon.

Nadine, Claudiu Bleonţ şi Marius Urzică se pregătesc intens pentru spectacolul „Amedeu sau scapi de el cu greu”, de Eugene Ionesco, a cărui premieră în ţară e stabilită să aibă loc pe 20 şi 21 februarie la Tulcea. De când fac echipă în acest spectacol, acest trio formibadil se întâlneşte de luni până duminică pentru a repeta şi a face pregătirea pentru „Amedeu sau scapi de el cu greu”, Claudiu Bleonţ obţinând drepturile de a pune în scenă acest spectacol numai pentru o perioadă de cinci luni de zile.

Chiar dacă premiera de la Tulcea se apropie, pe data de 16 februarie, stabilindu-se deja şi o conferinţă de presă la Tulcea cu actorii din distribuţie şi cu presa locală, se pare că din cauza vremii totul ar putea fi dat peste cap. Deja, de două zile, din cauza zapezii, Nadine şi Bleonţ nu s-au mai putut întâlni la repetiţiile care au loc la Centrul Cultural pentru Unesco „Nicolae Balcescu”. Drept urmare, au decis să repete prin telefon sau prin intermediul Skype.

Claudiu Bleont si Nadine la repetitiile pentru „Duminică şi ieri nu ne-am mai întâlnit la repetiţii. Atât eu cât şI Claudiu nu am putut pleca cu maşinile de acasă din cauza zăpezii. Eu pentru că stau în afara Bucureştiului, iar el tocmai pentru că locuieşte în mijlocul Capitalei, a rămas înzăpezit printre blocuri”, a spus Nadine.

Din cauza repetiţiilor făcute prin telefon, de acasă, Nadine şi-a panicat soţul care nu înţelegea de ce se aud ţipete din camera vedetei. „Soţul meu şi bona au rămas înmărmuriţI din cauza urletelor de bărbat ce veneau de la mine din camera. Dragoş, neştiind că eu repet, a dat buzna peste mine, panicat, ca apoi să-l vadă pe ecranul calculatorului pe Bleonţ, pe „culmile disperării”, interpretându-şi cu seriozitate rolul”, povesteşte amuzată Nadine.

Nadine si Claudiu Bleont
Chiar dacă codul portocaliu al vremii este posibil să le mai amâne premiera din ţară a spectacolului „Amedeu sau scapi de el cu greu”, de Eugene Ionesco,Claudiu Bleonţ este încrezător că vor ajunge la Tulcea în timp util. „Noi suntem pregătiţi să mergem la Tulcea să jucăm pe 20 şi 21 februarie acolo! Deocamdată, e adevărat că din cauza vremii, facem repetiţiile prin telefon. Facem textul lui Ioneco împreună, dar separat, putem lucra şi individual la ceea ce este comun. Mama natură ne oferă întotdeauna ajutor! Nu avem cum să mergem să terminăm decorul şi costumele. Andra ( n.r.: Andra Negulescu – soţia lui Claudiu Bleonţ şi regizorul spectacolului) a decis ce avem de luat cu noi în turneu. Pe 16 februarie avem conferinţa de presă la Tulcea, dar dacă vremea e la fel, s-ar putea să facem conferinţa online”, spune Claudiu Bleonţ.