Nana Mouskouri, un nou album

De: Pandaru Alin Daniel / 21.11.2011, 17:11
Nana Mouskouri, un nou album
Nana Mouskouri a lansat astazi un nou album, numit "Nana and friends: rendez-vous", prin casa de discuri Mercury France. Artista va concerta, pe 4 decembrie, la Sala Palatului din Bucuresti.

„Nana and friends: rendez-vous” este o colectie compusa din 15 piese, unele dintre cele mai cunoscute piese ale Nanei Mouskouri, inregistrate alaturi de mari nume ale scenei din Franta dar si alaturi de nume internationale.

Pe album pot fi ascultati alaturi de Nana artisti precum: Lara Fabian (si ea vine la Bucuresti, pe 17 martie 2012) , Julio Iglesias, actorul Alain Delon, Joan Baez si multi altii, printre care si fiica Nanei – Lenou.

Nu degeaba artista este adeseori numita „cea mai de succes cantareata din Europa”: aceasta lansare vine la numai cateva saptamani de la lansarea unui alt album cu duete, de data aceasta impreuna cu mari voci ale Greciei, printre care si Haris si Elena Paparizou. Aceste noi lansari se adauga celor peste 450 de albume lansate de catre marea artista.

Se pare ca Nana nu poate sta departe de muzica, ea pregatind si 2 super concerte: unul la Berlin si unul la Bucuresti! Cel de-al doilea este programat pentru data de 4 decembrie, la Sala Palatului din Bucuresti. Va fi pentru prima oara cand Nana va urca pe scena Salii Palatului.

Vezi cat costa biletele la cocertul Nana Mouskouri de la Bucuresti!