„Nanny” Fran Drescher vine la Happy Hour

Apropo.ro / 30.09.2008, 00:00
Nanny cea neconformista, neindemanatica, cu vocea stridenta, dar plina de farmec, vine pe 30 septembrie la emisiunea "Happy Hour".

Nanny cea neconformista, neindemanatica, cu vocea stridenta, dar plina de farmec, vine pe 30 septembrie la emisiunea lui Maruta, "Happy Hour".

Vizita "Dadacei" pe plaiurile mioritice coincide cu ziua ei de nastere, fapt pentru care actrita va sarbatori alaturi de Maruta, invitatii sai si telespectatori.

Emisiunea "Happy Hour" l-a avut ca invitat, in noul sezon, pe Eric Braeden din "Tanar si nelinistit" in prima editie, "Dadaca" Fran fiind a doua vedeta din SUA care vine in platou.

Fran Drescher le va vorbi femeilor din Romania despre sanatate si prevenirea cancerului in calitate de ambasador al SUA in lume. Actrita, in varsta de 51 de ani, este o supravietuitoare a luptei cu cancerul, dar si fondatoarea organizatiei non-profit "Cancer Schmancer", care are ca scop prevenirea bolii si lupta pentru detectarea maladiei in stare incipienta. Fran Drescher are ca prima misiune in aceasta campanie vizita catorva tari din Europa de Est, printre care Romania, Ungaria, Polonia, etc.

Liana Stanciu se va afla la "Happy Hour" in calitate de mama curajoasa care a luptat pentru viata fetitei sale, amenintate de cancer.

Fran Drescher a fost nominalizata de multe ori la premiile Emmy si Globurile de Aur, iar serialul "Dadaca" este inspirat in mare parte chiar din viata ei personala.

nanny fran drescher