Nantes va lua în scurt timp o decizie în privinta lui Danciulescu

Apropo.ro / 14.07.2004, 10:20
Nantes va lua în scurt timp o decizie în privinta lui Danciulescu
Conducerea gruparii franceze FC Nantes va lua în scurt timp o decizie definitiva în privința eventualei achiziționari a atacantului dinamovist Ionel Danciulescu, informeaza site-ul "nantesfoot.com". "Președintele lui FC Nantes, Jean Luc Gripond, va lua marți, o decizie

Conducerea gruparii franceze FC Nantes va lua în scurt timp o decizie definitiva în privința eventualei achiziționari a atacantului dinamovist Ionel Danciulescu, informeaza site-ul „nantesfoot.com”.

„Președintele lui FC Nantes, Jean Luc Gripond, va lua marți, o decizie definitiva în privința transferului golgheterului român Ionel Danciulescu. Daca în privința condițiilor financiare ale contractului se pare ca parțile s-au înțeles, marea problema o reprezinta dorința românilor de a-i da drumul abia în jurul datei de 5 august. Un refuz de asemenea natura ar putea face ca transferul sa cada definitiv. Totul se va decide în aceasta seara sau cel tîrziu mîine dimineața”, noteaza sursa citata.

Potrivit acesteia, FC Nantes ar vrea sa îl aduca pe Ionel Danciulescu în locul atacantului Marama Vahirua, care va fi cedat gruparii OGC Nice. „Impresarii lui Ionel Danciulescu ar vrea un contract pe trei ani, însa președintele Gripond s-a dovedit neîndemînatic în materie de transferuri. Dupa ce l-a ratat pe Robert Budzinsky, încearca sa îl aduca pe Danciulescu, dar și acest transfer ar putea sa nu se realizeze. Domnul Gripond pare ca vrea sa conduca destinele clubului precum un Dumnezeu, uitînd ca în fotbal exista anumite reguli”, a scris site-ul „nantesfoot.com”.

Ionel Danciulescu, însoțit de impresarul Ioan Becali, a fost la Nantes pentru a discuta termenii unui contract, însa nu s-a ajuns la nici o înțelegere, deoarece jucatorul dorește sa evolueze pentru Dinamo în partidele cu MSK Zilina, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, programate pe 28 iulie și 4 august.

Mediafax