Naomi a dezbracat-o pe Paris

De: Manuela Stoicescu / 28.11.2007, 13:54
Naomi a dezbracat-o pe Paris
In timpul show-ului de moda Victoria`s Secret, supermodelul Naomi Campbell si-a razbunat o colega lasand-o pe Paris Hilton fara rochie.

In timpul show-ului de moda Victoria`s Secret, supermodelul Naomi Campbell si-a razbunat o colega lasand-o pe Paris Hilton fara rochie. Mostenitoarea lantului de hoteluri, care a deschis show-ul, s-a hotarat spre sfarsit ca vrea sa-l si inchida si si-a ales o rochie rezervata unuia dintre modele.

Miranda Kerr s-a simtit teribil de infuriata cand a vazut ca ingamfata Paris o lasa fara outfit dar s-a calmat repejor si a lasat karma sa-si faca treaba. Ceea ce nu stia Miranda este ca cel de-al doilea nume al karmei este… Naomi Campbell.

"Stateam langa garderoba cand a aparut Paris, a aratat spre rochia mea roz, draguta mea rochie roz si a spus ca o vrea. Mi-a furat rochia". Intr-un post de pe blogul ei Kerr a marturisit si ca a vrut sa o loveasca pe Paris cu geanta dar s-a abtinut. In acel moment a aparut furioasa Naomi, care a tras rochia de pe Paris si i-a spus: "Iata karma ta, draguta", lasand-o pe blondina si fara rochie si fara respect de sine.