Naomi a impresionat in prima seara a Festivalului Mamaia 2009

Apropo.ro / 21.08.2009, 12:15
Aseara, la Teatrul de Vara Soveja din Constanta, s-a dat startul celei de-a 39-a editii a Festivalului Mamaia 2009.

Aseara, la Teatrul de Vara Soveja din Constanta, s-a dat startul celei de-a 39-a editii a Festivalului National de Muzica Usoara Mamaia 2009.

Prima seara a concursului s-a desfasurat fara incidente neplacute, concurentii cantand in fata unui public numeros.

Evenimentul compus din doua sectiuni (interpretare si creatie) s-a dovedit a fi, pe langa un concurs de muzica usoara, o adevarata prezentare de moda.

La sectia interpretare au urcat pe scena 12 concurenti, iar la creatie au fost prezentate 12 piese in prima auditie.

Asa cum a promis juriul, aseara, la Festivalul de la Mamaia am putut urmari cateva voci cu personalitate.

Surpriza serii a reprezentat-o prestatia lui Florin Moldovan (Naomi), care a intrat in concurs cu melodia "Oameni", a lui Aurelian Andreiescu.

Florin Moldoveanu (Naomi)

Naomi a demonstrat cu aceasta ocazie ca are talent. Cu o voce incredibila, aceasta a cantat cu lacrimi in ochi, a trait melodia si a reusit sa ajunga la sufletul publicului.

Daniela Mihaela Cojocaru, din Iasi, mi-a adus aminte cu trilurile ei de artistul rus Vitas, ea intrand in concurs cu melodia "Durerea unei femei".

Daniela Mihaela Cojocaru

Printre concurentii care s-au evidentiat aseara la sectia interpretare se mai numara: Mihaela Petronela Nechita (Iarta), Loredana Ciobotaru (Focul) si Renata Timea Tolvai (Truli).

Loredana Ciobotaru

In afara concursului, pe scena a urcat si Oana Diana Radu, fetita care a fost eliminata din concurs pe ultima suta de metri, pentru ca s-a dovedit ca nu are varsta necesara pentru a participa.

Asa cum a mentionat juriul, la conferinta de presa de miercuri, Oana aminteste de Monica Anghel, are o voce foarte puternica si pune sentiment in ceea ce canta.

La sectiunea creatie mi-au atras atentia melodiile: "Te Strig" (compozitor Gheorghiu Gabriel, Cornel, Interpret trupa Big Deal), "Picuri de rai", interpretata de Trupa JukeBox si "Vreau doar iubirea ta", interpretata de Vlad Adriana.

Piesa "Matumamaie" compusa de Nicolae Daniel si interpretata Un Q Sapro si Anca Sigartau este altceva, este putin "iesita din tipar".

Tot la creatie a urcat pe scena si  Paula Seling cu melodia "Prin ochii tai pot visa", compozitor Cristian Faur, textier Dana Dorian.

Paula Seling pe scena Festivalului Mamaia 2009

Prima seara a concursului s-a incheiat cu recitalul Corinei Chiriac, care a anuntat lansarea unui nou album.

Foto: Cosmin Bararu

RAMANETI ALATURI DE NOI CA SA AFLATI TOTUL DESPRE FESTIVALUL DE MUZICA USOARA MAMAIA 2009!