Naomi ataca juriul Festivalului Mamaia 2009! (Interviu Exclusiv)

Apropo.ro / 23.08.2009, 20:03
"Adevarul este ca au vrut sa scape de mine pentru ca nu ma incadrez in tipare", a declarat Naomi dupa aflarea rezultatelor.

In cadrul conferintei de presa de astazi, in care au fost anuntati castigatorii Festivalului Mamaia 2009, membrii juriului au tinut sa precizeze si motivul pentru care Naomi nu a luat niciun premiu.

"Pentru ca sigur vor exista discutii pe tema Naomi, aceasta nu a luat niciun premiu pentru ca a cantat o piesa pe care a cantat-o de doua ori anul trecut. Probabil ca de asta a fost depunctata.", a declarat juriul.

Noi am vorbit cu Naomi dupa conferinta si iata care este versiunea ei:

"Nu exista in regulament asa ceva, nu este mentionat ca nu poti canta o piesa doi ani la rand consecutiv. Pai sunt artisti care au cantat o piesa trei ani la rand. In concurs au fost patru solisti care au facut acelasi lucru ca si mine", a spus Naomi cu referire la argumentul juriului.

Naomi

Naomi, dezamagita de Festivalul Mamaia 2009

"Eu am repetat cu o saptamana inainte de festivalul de la Mamaia, nu ca ceilalti concurenti. Domnul Gavrila (dirijorul Orchestrei de Estrada Constanta) nu a vrut sa repete cu mine, se facea ca ploua. El mi-a recomandat sa cant Salcia. Ei spun ca nu am repertoriu. Nu este adevarat, dar daca nu canti ceva comunist nu ai cum sa castigi. Uitati-va la piesele care au intrat in concurs. Compozitorii se bat intre ei. Cantam comunism."

Viorel Gavrila

Viorel Gavrila pe scena Festivalului de la Mamaia 2009

"Corina Chiriac are doua fete. Dupa prima seara de spectacol a fost draguta cu mine. Astazi, dupa ce s-au aflat castigatorii, nu mi-a mai raspuns la salut. Nu asa se face. Se saluta, pentru ca si atunci cand un animalut vine la tine ii dai atentie. Cand vorbim de caracter ar trebui sa ne uitam in oglinda"

Corina Chiriac

Corina Chiriac

"Madalin Voicu are acelasi vocabular agresiv si vehement cand vine vorba de mine. Mi-a lasat de inteles de acum doua zile ca nu voi castiga", a spus Naomi cu privire la reactia lui Madalin Voicu vis-a-vis de ea.

Madalin Voicu

"Ei spun ca publicul nu conteaza, dar au stiu sa ceara 40 de lei pe bilet. Si publicul a venit sa-l vada pe bulangiul de Naomi. Am fost cea mai aplaudata, publicul mi-a dat curaj, de asta am cantat cum am cantat"

"Nu va mint cand spun ca am auzit un parinte, aici, pe terasa cand spunea la telefon: Pai bine mai Madalin, dar nu se poate un loc acolo."

Madalin Voicu

Madalin Voicu in public, la masa juriului

"Sunt jocuri politice. Undeva exista rautate. E vizibil, ca doar suntem oameni nu animale. Juriul trebuia sa vina cu argumente mai puternice, nu sa imi serveasca ceva de doi lei. Adevarul este ca au vrut sa scape de mine pentru ca nu ma incadrez in tipare.", a incheiat Naomi.

Naomi

Naomi in finala Festivalului Mamaia 2009

CREZI CA MERITA NAOMI PREMIU LA FESTIVALUL MAMAIA 2009? COMENTEAZA AICI!

Foto: Cosmin Bararu