Naomi Campbell a adormit în timpul unui interviu

De: Gabriela Voicu / 01.10.2013, 14:00
Naomi Campbell a adormit în timpul unui interviu
Modelul britanic Naomi Campbell a adormit în timpul unui interviu acordat unui jurnalist britanic, în Londra.

Modelul britanic Naomi Campbell a adormit în timpul unui interviu acordat unui jurnalist de la The Sun și apoi a spus că oboseala ei era cauzată de „jet lag” (sindromul decalajului orar, n.r.).

Naomi Campbell, care a dormit mai puțin de 10 minute în timpul interviului, se afla la Londra pentru a asista la lansarea versiunii britanice a noii sale emisiuni, „The Face”, un reality-show TV inspirat din universul modei. În ultimele zile, celebrul topmodel a avut un program foarte aglomerat și a participat la numeroase evenimente organizate în cadrul turneului mondial de promovare a emisiunii.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

După doar șase minute de la începerea discuției, jurnalistul care o intervieva pe Naomi la Londra a constatat că ochii ei s-au închis și că ea adormise.

Vedeta în vârstă de 43 de ani și-a cerut iertare, declarând: „Îmi pare rău. Nu este vina dumneavoastră. Sunt foarte afectată de jet lag”.

Sindromul decalajului orar, denumit uneori „aritmie circadiană”, este o afecțiune fiziologică rezultată în urma unei călătorii rapide care traversează mai multe fusuri orare, realizată în general cu avionul. O astfel de călătorie decalează diverse mecanisme biologice interne (ritmul circadian sau ciclurile somnului).