Naomi Campbell a făcut senzaţie la prezentarea unei colecţii masculine

De: Nicoleta Nicolae / 29.06.2015, 14:00
Naomi Campbell a făcut senzaţie la prezentarea unei colecţii masculine
Top-modelul britanic Naomi Campbell, în vârstă de 45 de ani, a impresionat încă o dată pe podiumul de defilare şi a fost vedeta unei prezentări de modă, vineri seară, la Paris, ocazionată de lansarea oficială a colecţiei masculine de primăvară-vară a casei Givenchy, informează dailymail.co.uk.
Vineri seară, la Petite Halle aux Chevaux din Paris, casa Givenchy şi-a prezentat colecţia masculină pentru sezonul următor. A fost însă o prezentare ale cărei vedete au fost femei: Kendall Jenner, Candice Swanepoel, Irina Shayk şi Joan Smalls, care au urcat pe podiumul de prezentare şi au defilat umăr la umăr alături de modele masculine. Însă, ca şi cum această tânără generaţie de top-modele nu ar fi fost suficientă, Riccardo Tisci a invitat şi o veritabilă legendă a modei, modelul britanic Naomi Campbell.
 
Vedeta britanică, în vârstă de 45 de ani, care a defilat pentru cele mai mari case de modă din lume încă de la sfârşitul anilor 1980, a purtat, vineri seară, unul dintre cele mai îndrăzneţe articole vestimentare din noua colecţie Givenchy: un slip negru, asortat cu o vestă în dungi, numeroase coliere supradimensionate şi o pereche de cizme înalte realizate dintr-o piele neagră şi foarte fină.