Naomi Campbell întîrzie la prezentarile de moda

Apropo.ro / 23.02.2005, 11:01
Naomi Campbell întîrzie la prezentarile de moda
Supermodelul britanic Naomi Campbell are obiceiul de a întîrzia la prezentarile de moda, lucru care îi deranjeaza pe designerii care o angajeaza, transmite Sky News. În cadrul Saptamînii Modei de la Londra, manechinul în vîrsta de 34 de ani, a sosit cu o întîrziere de o ora și jumatate


Supermodelul britanic Naomi Campbell are obiceiul de a întîrzia la prezentarile de moda, lucru care îi deranjeaza pe designerii care o angajeaza, transmite Sky News.

În cadrul Saptamînii Modei de la Londra, manechinul în vîrsta de 34 de ani, a sosit cu o întîrziere de o ora și jumatate la prezentarea casei de moda Gharani Strok, potrivit The Daily Telegraph.

În loc sa accepte cu dezinvoltura atitudinea vedetei, creatoarea de moda Nargess Gharani a declarat: „Pîna cînd a convins-o agentul ei sa vina, am așteptat cu toții o veșnicie… Nu merita tot tam-tamul care se face în jurul ei”.

Deși se pare ca Naomi și-a cerut scuze, nici Gharani, nici alți creatori de moda nu au fost prea convinși. Amanda Wakeley, care o îmbraca pe prințesa Diana, nu este nici ea o admiratoare a lui Campbell. „Nu sînt sigura ca aș angaja-o pentru o prezentare de-a mea”, a declarat aceasta.

„Exista o mulțime de fete frumoase. Atitudinea ei pare sa demonstreze o lipsa totala de respect. Pare sa creada ca este mai presus de toata lumea”, a adaugat aceasta.

Mediafax